Acman is uw leverancier als het gaat om industriƫle- en maatwerk trappen. Wij kunnen uw ontwerp realiseren op locatie of het ontwerp in eigen beheer vervaardigen, geheel naar uw wensen. Zowel ergonomisch comfort als veiligheid en een aantrekkelijk design staan bij Acman hoog in het vaandel.
Acman is toeleverancier voor de bouw op het gebied van balkons en balustrades. Hierbij kunt u denken aan stalen balkonconstructies, maar ook inpandige balustrades en railingen. Acman levert uniek design waarbij de veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft.
Naast onze gebruikelijke producten kunnen wij uw speciale projecten compleet verzorgen. Denkt u hierbij aan architectonische aspecten van bijvoorbeeld de stalen voorgevel van een nieuw bedrijfspand, het realiseren van gemeentelijke landschapsobjecten, speeltoestellen of het ontwerp van speciale railingen en balustrades. Kortom, alle projecten waar kennis en vakmanschap van zowel constructies als vormgeving tot uniek en degelijk maatwerk moeten leiden pakken wij graag samen met u aan.
Acman levert constructies voor (zware) machineframes en industriĆ«le toepassingen zoals ondersteuningen en bordessen. Hierbij kunt u denken aan dragende dakconstructies voor luchtbehandelingskasten, ondersteuning van leidingdelen en drukvaten, constructies voor filterkasten, containers en silo’s en het uitvoeren van alle relevante stijfheid- en sterkeberekeningen.